В броя: Калугерски локум, Бяла халва, Суфле с кашкавал, Лучник с фъстъци, Пиле на фурна с картофи, Анушабур, Суха баклава, Кюфтета по тревненски, Пилаф на пашата, Халва Нуга, Гювечета по овчарски, Пилешко с люти чушки, Кавърма по воденичарски, Мусака с хляб, Телешки котлети по селски, Свинско с гъби, Огретен с тиквички и картофи, Кебап от скумрия, Мозък по шопски, Кренвирши с млечна заливка, Млечна крем-супа от леща, Риба с праз, Рулца от шунка, Зрял фасул в гювечета, Ориенталски гулаш, Паприкаш по манастирски, Пиперад, Свинско с лук и картофи, Говеждо по селски, Сирене по шопски, Крем от ябълки, Баварски щрудел, Султанска грис халва и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
За много българи този град е неповторима възможност да се потопят в романтичната атмосфера на българските градчета от епохата на Възраждането. Освен че е запазил уникалната си възрожденска атмосфера, ...
Пиян кебап Прoдукти: 600 г свински бут без кост, 2 глави лук, 2 с. л. доматено пюре, 1 с. л. брашно, 2 моркова, 200 г бяло грозде, 200 черно грозде, 200 мл червено вино, филийки бял хляб без кора...
Гювеч със зеленчуци и картофи Прoдукти: 600 г картофи, 2-3 глави лук, 1 глава целина, 1 по-малка прясна зелка, 1-2 моркова, 1 ч.ч. арпаджик, 1 ч.ч. грах, 5-6 домата, 1 к.ч. олио, 1 дафинов лист,...
Таката (Tacca) е любопитно растение с широко разперени крилоподобни прицветници има разкошни черно-кафяви цветове с дълги “мустаци”. Тя е член на малобройното семейство Такови (Taccaceae), многогодишн...