Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 4

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 4
Излиза на 17 февруари (петък)

В броя: Калугерски локум, Бяла халва, Суфле с кашкавал, Лучник с фъстъци, Пиле на фурна с картофи, Анушабур, Суха баклава, Кюфтета по тревненски, Пилаф на пашата, Халва Нуга, Гювечета по овчарски, Пилешко с люти чушки, Кавърма по воденичарски, Мусака с хляб, Телешки котлети по селски, Свинско с гъби, Огретен с тиквички и картофи, Кебап от скумрия, Мозък по шопски, Кренвирши с млечна заливка, Млечна крем-супа от леща, Риба с праз, Рулца от шунка, Зрял фасул в гювечета, Ориенталски гулаш, Паприкаш по манастирски, Пиперад, Свинско с лук и картофи, Говеждо по селски, Сирене по шопски, Крем от ябълки, Баварски щрудел, Султанска грис халва и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фрикасета

Пиле фрикасе Прoдукти: 1 пиле, 60 г краве масло, 2-3 с.л. брашно, 2-3 жълтъка, 1 лимон, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме пилето на порции и го сваряваме в подсолена вода. Одтелно з...

Себорейните брадавици

Себорейните брадавици са доброкачествени новообразувания на кожата. Появяват се след 40-та година като единични, малки, ограничени плаки с неравна повърхност. При някои фамилии тези брадавици се унасл...

Десерти с праскови

Крем с плодове на фурна Продукти за 5 порции: 200 г сух хляб, 50 г краве масло, 500 г праскови, 50 г бисквити или галета; зa крема: 100 г кристална захар, 3 яйца, 1 л прясно мляко, 3 с.л. брашно,...

Пролетни сармички

Лозови сарми с кайма Продукти за 4 порции: 200 г млади лозови листа, 500 г кайма /смес/, 1 глава лук, 1 к.ч. ориз, 4-5 с.л. олио, 1 ч.л. доматено пюре, магданоз, черен пипер, сол. Нaчин на приг...

Начало