Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 10. Излиза на 11 май (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 10. Излиза на 11 май (петък)

В броя: Пиле яхния с пресен лук, Тутманик със сух хляб, Тиквички яхния, Баница със сух хляб, Мусака от зелен лук и сирене, Сарми от шунка и пилешко месо, Баница с шкембе, Дробчета с домати и маслини, Тетевенска манджа, Варена питка, Телешко магданозена яхния, Подлютени кюфтенца на фурна, Макарони на фурна, Огретен с макарони, Спагети карбонара, Спагети миланезе, Спагети сицилиана, Бухтички с телешки салам, Зеленчукова супа с наденички, Млечно предястие, Канелони дженовезе, Талиатели с пилешко и бекон, Кюфтета от макарони, Макарони в гювечета, Сладко макаронено рагу, Спагети с бял шоколад, Шарлота с бишкоти и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Да се съобразим с природния ритъм

Смята се, че е най-добре да започнем училище на 6 години. Че сексуалната активност на нашия партньор достига своя връх в 7 часа сутринта. Че луковиците на лалетата се садят през септември, и всичко т...

Консервиране на праскови

Печен конфитюр от праскови Прoдукти: на 1 кг праскови - 300 г захар, 1/4 ч.л. лимонтузу Нaчин на приготвяне: Попарваме прасковите, обливаме със студена вода и ги обелваме. Нарязваме ги на па...

Японска кухня

Японска супа Прoдукти: 1 краставица, 2 с.л. зелен грах, 4 ч.ч. месен бульон, 1 ч.л. соев сос, 4 яйца, оцет, сол. Нaчин на приготвяне: Обелваме краставицата и я нарязваме на тънки кръгчета. Възв...

Растителните композиции

Ако сте приключили със строителството и сте решили да обърнете внимание на градина, в главата ви сигурно нахлуват безброй въпроси. Един от тях със сигурност е какви растения да засадите и как да ги ра...

Начало