Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 13. Излиза на 22 юни (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 13. Излиза на 22 юни (петък)

В броя: Кръчмарско кюфте на скара, Попчета на фурна, Кебапчета по ловджийски, Плакия по градинарски, Летни лозови сарми, Орехов ликьор, Гювеч от дребна риба с пресен лук, Зелен фасул по манастирски, Супа от печени чушки, Лозарска чорба, Пълнено пиле по одрински, Печен кефал, Кюфтенца от картофи пълнени с кайма, Зелен фасул плакия, Сарми от лапад, Попска яхния с риба, Гръцки сарми, Сарми от маруля, Постни царевични сарми, Тиквички плакия, Яхния от черноморски сафрид, Летни сарми с кайма, Студени сарми, Гола чорба, Риба плакия по селски, Двуцветен кекс, Лесен кекс с олио, Шоколадово сърце и още 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Фън Шуй за цветовете в жилището

Много рядко някой се замисля каква роля играе цветът в живота на човека. А от него зависи не само възприемането на света наоколо, но и настроението, даже самочувствието. Искате да бъдете в хармония с...

Да направим пудинг

СОЛЕНИ Пудинг с кашкавал Прoдукти: 500 г кашкавал, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 4 с.л.брашно, сол. Нaчин на приготвяне: Размиваме млякото в брашното и сваряваме сместа на умерен огън. Кога...

Ястия с прясна бакла

Супа от зелена бакла с чесън Прoдукти: 500 г зелена бакла, 20 зелени джанки, 1 глава чесън, 2 чушки, 2 глави лук, 1 морков, 60 г краве масло, 1 с.л. брашно, копър, черен пипер, сол. Нaчин на пр...

Как да подредим новата си кухня?

Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...

Начало