Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 13. Излиза на 22 юни (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 13. Излиза на 22 юни (петък)

В броя: Кръчмарско кюфте на скара, Попчета на фурна, Кебапчета по ловджийски, Плакия по градинарски, Летни лозови сарми, Орехов ликьор, Гювеч от дребна риба с пресен лук, Зелен фасул по манастирски, Супа от печени чушки, Лозарска чорба, Пълнено пиле по одрински, Печен кефал, Кюфтенца от картофи пълнени с кайма, Зелен фасул плакия, Сарми от лапад, Попска яхния с риба, Гръцки сарми, Сарми от маруля, Постни царевични сарми, Тиквички плакия, Яхния от черноморски сафрид, Летни сарми с кайма, Студени сарми, Гола чорба, Риба плакия по селски, Двуцветен кекс, Лесен кекс с олио, Шоколадово сърце и още 90 рецепти.


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Прасковата дава плод още на втората година

Една от особеностите на повечето овощни видове е, че в началото се правят разходи за отглеждането им, без да се получават плодове. Продължителността на безплодния период е различна за отделните видове...

Цветя в кухнята

В кухнята, често наричана домашна лаборатория, винаги цари суета. Тук без стайни растения е просто невъзможно - те освежават въздуха, създават уют или просто радват очите. А добре подбраните саксии и ...

Главоболието

По данни на Световната здравна организация от него страдат около 85% от населението на земята. Всъщност главоболието е само симптом, а причините то да ни измъчва безмилостно са какви ли не. КОЙ Е...

Консервиране на кайсии

Сладко от кайсии Пpoдукти: 1 кг кайсии, 1 кг захар, 1 ч.л. лимонена киселина, 1 ч.ч. вода Нaчин на приготвяне: Отстраняваме костилките и обелваме кайсиите. Оставяме ги да преседят 3-4 часа в ут...

Начало