В броя: Тиквеник с мед за Бъдни вечер, Сладка питка с късмети, Капама по самоковски, Дребни сладки за Нова година, Коледна погача с мая, Родопска баница с готови кори, Касапски сарми, Коледна пуйка със стафиди и орехи, Селски сарми с кисело зеле, Рулца от свинска кожа, Торта от кайма, Реване от кайма и ориз, Болярски сарми, Джолан с кисело зеле, Пиян кебап, Руло в шкембе, Вретено от кайма, Пълнени портокали с кайма, Ефектно руло, Свински пържоли с пушено сирене, Коледна медена пита, Бурма бюрек, Грис халва, Бъдник с тиква, Бурания, Пълнени чушки от туршия, Пълнени камби със зрял фасул на фурна, Разядка с орехи и чесън, Новогодишна торта – охлюв и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Витражите - красота от древността или модерен дизайн Кой може да си позволи витражни стъкла в дома си? ВИП класата, истинските ценители с добър доход или обикновените хора, които имат и вкуса, и ...
Барбекю е понятие, идващо от английския език, с което се обозначават няколко неща - начин на приготвяне на храна; уредът, който се използва за тази цел; приготвената по този начин храна. Разбирано ка...
Супа от кестени Прoдукти: 600-700 г кестени, 1 парче целина, 3 с.л. брашно, 60 г краве масло, 70-80 г сметана, 2 жълтъка, 2 ч.ч. пилешки бульон, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме кестените о...
Банята не е идеалното място да растения, смятат някои. Въпреки високата влажност в това помещение съществуват много неудобства, затова трябва да се съобразявате с много фактори при подбора на растения...