Още рецепти » Вестник за градината, брой 44.Излиза на 1 ноември (сряда)

 Вестник за градината, брой 44.Излиза на 1 ноември (сряда)


В броя:
• Дървовидните лилиуми са новият хит на пазара за цветя
• Кога да засадите нови лозички?
• Опасен ли е белият налеп в саксията
• Как да различите болната фиданка
• Хризантемите се подготвят за сън
• Направете си наложен пелин
• Предзимното засяване гарантира по-добри добиви
• От какво боледуват доузряващите домати?
• Правила за подхранване на оранжерийните култури
• Време е да засадите фрезиите
• Зимната резитба преобразява градината
• Разкопайте почвата около овошките
• С какви растения да укрепим стръмния склон
• Касисът се реже, след като опадат листата
• Посрещнете Новата година с цъфнали лалета

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Направете си мазе на балкона

За да си направите плодохранилище на балкона, ще ви е нужно сандъче с размери 40 х 60 см с височина 50 см. На дъното се слагат два контакта за лампи, покриват cе с метални кутии за консерви. Те трябва...

Десерти за летните жеги

Шоколадов сладолед Прoдукти: 250 г сухо мляко, 5 с.л. какао, 1 ч.ч. захар, 1 пакетче краве масло, 2 ч.ч. прясно мляко, 1 ванилия, 1 ч.ч. изпечени и смлени бадемови ядки, 4 яйца, 500 г сладка смет...

Консервиране на свинско месо

Наденица от Годеч Прoдукти: по 1 кг тлъсто и крехко свинско месо, 200 г лук, 1 с. л. свинска мас, 50 г сол, 10 г кимион, 10 г чубрица, 10 г червен пипер, 20-25 зърна черен пипер, 1 глава чесън, 5...

Как се прави козунак

Преди да започнем да месим, изваждаме продуктите от хладилника и ги оставяме да престоят час-два на стайна температура. В малка купичка наливаме 1 к.ч. горещо мляко, сипваме малко брашно и забъркваме ...

Начало