Още рецепти » Вестник за градината, брой 44.Излиза на 1 ноември (сряда)

 Вестник за градината, брой 44.Излиза на 1 ноември (сряда)


В броя:
• Дървовидните лилиуми са новият хит на пазара за цветя
• Кога да засадите нови лозички?
• Опасен ли е белият налеп в саксията
• Как да различите болната фиданка
• Хризантемите се подготвят за сън
• Направете си наложен пелин
• Предзимното засяване гарантира по-добри добиви
• От какво боледуват доузряващите домати?
• Правила за подхранване на оранжерийните култури
• Време е да засадите фрезиите
• Зимната резитба преобразява градината
• Разкопайте почвата около овошките
• С какви растения да укрепим стръмния склон
• Касисът се реже, след като опадат листата
• Посрещнете Новата година с цъфнали лалета

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Цветна светлина в дома

Цветната светлина въздейства много по-силно на нашите сетива, отколкото ярките стени или предмети. С едно щракване на копчето тя е способна да промени нагласата ни, да активизира или, обратното – да з...

Време е за кетчуп

Балкански кетчуп Прoдукти: 10 кг домати, 1,5 ч.ч. захар, 1 пълна к.ч. сол, 1 непълна к.ч. оцет, 1 с.л. лимонова киселина, 1 с.л. смлян кимион, 1 ч.л. смлян черен пипер, 1 ч.л. чубрица, 1 ч.л. кан...

Как да сготвим джолан

Джолан с кисело зеле Прoдукти: 1 свински джолан, 800 г кисело зеле, 1 глава лук, 200 г бекон, 1 ч.ч. сухо бяло вино, 2 с.л. свинска мас, 2-3 зърна бахар, 2-3 зърна хвойна, черен пипер, сол. ...

Изола Белла искряща перла в Лаго Маджоре

Ако попадаш за първи път на малкия остров сред Лаго Мажоре, сигурно ще се запиташ дали не си се озовал в приказка. Чарлз Дикенс го описал като „фантастичен и чудат”. И наистина Изола Бела, който напъл...

Начало