Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 16. Излиза на 2 август (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 16. Излиза на 2 август (петък)

В броя: Конфитюр от пъпеш, Домашен кетчуп, Лесен доматен сос, Сухо ябълково вино, Цариградски кебап, Перущинска салца, Печено доматено пюре, Селска кремсупа, Огретен от бамя и маслини, Патладжани с ориз от Ахтопол, Пърженица, Запеканка от тиквички, Пилешка яхния с гъби, Пъдпъдък с картофи на фурна, Пикантен кетчуп, Пюре от зелени домати, Супа от печени чушки, Хайвер от тиквички, Гъбена чорба, Зеленчуков пастет, Зеленчуков сос без домати, Кетчуп от зелени домати, Кетчуп от сливи, Кетчуп с ябълки, Концентрат от червени домати, Супа от зелен фасул без мазнина, Варено доматено пюре, Доматен сос с босилек, Суфле със сини сливи и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Консервиране на чорбаджийски чушки

Студено мариновани чорбаджийки Прoдукти: 2 кг чорбаджийски чушки, 150 г сол, 150 г захар, 300 мл оцет, 1 глава чесън, 2 връзки копър Нaчин на приготвяне: Измиваме чушките и изрязваме дръжките и...

Детето ми заеква, какво да правя?

Гостува ни доц. д-р Нели Василева, преподавател по Логопедия (диагностика и терапия на комуникативни нарушения при деца и възрастни) Катедра Специална педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”. Телефон...

Как да употребяваме гипсокартона

Гипсокартонът е композитен материал във вид на листове, чиято дължина бива от 2,5 – 4,8 м, ширината 1,2 – 1,3 м и дебелина 8-24 мм. Основата на такъв лист е гипс, а външните повърхности са облицовани ...

ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА

Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...

Начало