В броя: Конфитюр от пъпеш, Домашен кетчуп, Лесен доматен сос, Сухо ябълково вино, Цариградски кебап, Перущинска салца, Печено доматено пюре, Селска кремсупа, Огретен от бамя и маслини, Патладжани с ориз от Ахтопол, Пърженица, Запеканка от тиквички, Пилешка яхния с гъби, Пъдпъдък с картофи на фурна, Пикантен кетчуп, Пюре от зелени домати, Супа от печени чушки, Хайвер от тиквички, Гъбена чорба, Зеленчуков пастет, Зеленчуков сос без домати, Кетчуп от зелени домати, Кетчуп от сливи, Кетчуп с ябълки, Концентрат от червени домати, Супа от зелен фасул без мазнина, Варено доматено пюре, Доматен сос с босилек, Суфле със сини сливи и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Вита баница с мая Прoдукти: 1 кг брашно, 1 кубче мая, колкото локум, 250 мл лимонада, 2-3 яйца, 250 г мас, 1 ч.л. сол, 300 г сирене за плънката. Нaчин на приготвяне: Разбъркваме маята в 50 м...
Бърз сироп от малини Прoдукти: 1 кг малини, 1 кг захар, 1 ч.л. лимонена киселина Нaчин на приготвяне: Слагаме малините за варене и доливаме толкова вода, колкото да ги покрие. Варим, докато ом...
Маринована капия Прoдукти: 5 кг червена месеста “Капия”, 300 г сол, 400 г захар, бахар и черен пипер на зърна, 0.5 л оцет, олио Нaчин на приготвяне: Почистваме чушките от семената и във всяка...
И за лозата, подобно на другите овощни видове, най-благоприятното време за засаждане е есента. Обяснението е просто - засадените лозички усвояват, образно казано, веднага първите промени на времето ...