В броя: Агнешки кебапчета, Млечен гювеч от агнешко месо, Руло от агнешко бутче, Агнешко по мандражийски, Агнешко бутче с бира, Агнешко печено магдонозлия, Агнешко с гъби по селски, Агнешко с пресен лук, Агнешко тербелия, Агнешко фрикасе, Пролетни сарми, Рагу с агнешко месо, Суван кюфте, Агнешка плешка пълнена с лук, Агнешка яхния, Агнешко бутче задушено с гъби, Агнешко по манастирски, Кебап в омлет, Агнешка кавърма, Агнешка казъртма по тракийски, Агнешка капама, Агнешка курбан чорба, Топла агнешка пача, Кавказка салата, Желирано агнешко, Тестени триъгълници, пълнени с бял дроб, Агнешки котлетчета със сусам и още над 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Водата, с която е измито месото, е отлично средство за органично подхранване, може да се използва както за стайните растения, така и за градинския разсад. Ако месото е тлъсто, по повърхността на почва...
Пренесени от районите на тропическа Африка - остров Мадагаскар, тези многогодишни храстчета са отличен материал за отглеждане в саксии. Удължено-елиптичните листа са от 5 до 8 см дълги. Те са леко пок...
За тази туршия са ни необходими 2 кг люти чушки от сорта Шипка, 1,5 л. оцет, 500 мл вода, 2 к.ч. сол и 1 ч.ч захар. Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареждаме в бурканчета. Приготвяме...
Макар и скромна по размери, нашата страна се радва на невероятни природни забележителности, богата история и великолепни архитектурни паметници, запазени до наши дни. Уникалността на българския бит, к...