Продукти:
• 1 кг кестени
• пудра захар
• 100 г черен шоколад за готвене
• захар на кристали
• кокосово брашно
Начин на приготвяне:
Сваряваме кестените, обелваме ги и докато още са горещи ги пасираме. Добавяме пудра захар на вкус.
От тази смес оформяме топчици и пръчици, овалваме ги в разтопен шоколад и накрая в захар или в кокосово брашно.
Когато бонбоните изсъхнат ги подреждаме в красив съд за сервиране.
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 4 рибки /пъстърва, скумрия, сардина/ • 1 1/2к.ч. олио • 200 г гъби • 2 доматчета • 1 1/2к.ч. бяло вино • 1 голяма глава лук • 1 лимон • 1 дафинов лист • 2 карамфилчет...
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...