Козметични рецепти » Уроците на гейшата

 Уроците на гейшата

Японските гейши са институт, съвършено различен от европейските познания и практики на хетерите и куртизанките. Гейшата е идеална жена. Това не е проститутка, както смятат мнозина. Философията й е философия на жена, която може да решава проблеми във всички сфери, да разговаря с всякакви хора, дори с най-комплексираните за всичко, което ги интересува или притеснява. Гейшата е явление преди всичко естетическо, а след това еротично.

Хармонията в леглото започва от душевния контакт

Тя говори тихо, деликатно, меко, но всички я слушат. За да постигне пълно разбиране с партньора си, няма нужда от юмруци и трошене на чинии. Ако във вашата спалня са възникнали проблеми, не се страхувайте да говорите за тях с любимия си, иначе ситуацията може само да се усложни. Може би искате да промените нещо? Постарайте се нежно и ласкаво да предразположите половинката си към интимен разговор. Вместо да ридаете във възглавницата и да тропате с крак, поговорете доверчиво, изслушайте го внимателно - дайте да се разбере, че вашите сексуални отношения не са ви безразлични. Хармонията в спалнята започва от душевния контакт.

От едни и същи продукти стават различни на вкус гозби

Големият английски поет Джордж Байрон пише в “Дон Жуан”: “Не можем да се възхищаваме непрестанно на това, което ни сервират всеки ден.” Всяка гейша знае отлично, че от едни и същи продукти всеки път може да се приготви ново ястие. Най-неприятното нещо в спалнята е автоматизираното изпълняване на съпружеския дълг. За да не се случи това, старайте се да отделяте колкото се може повече време на любовната предигра. Купувайте си красиво бельо, палете свещи и благовония, пускайте мелодична музика, танцувайте, не се свенете да разлиствате еротични списания в търсене на непознати пътечки към взаимното удоволствие. Не довеждайте интимните отношения до рутина - нищо не гаси огъня в тях така, както навикът и еднообразието.

Целувката - един малък полов акт

За ползата от целувките е писано много. Целувката е мост, който от визуалния контакт води до телесен контакт. Тя може да бъде толкова емоционална, че някои дори са готови да удължават този изгарящ момент. Никога не забравяйте за целувките. Но не за “дежурното” млясване по бузата, а за целувката в пълния смисъл - по устните, по очите, по врата и така по цялото тяло на любимия човек. Поставете върха на езика си в ухото му и с бързи движения имитирайте сношение - той непременно ще ви помоли някой път да повторите този “номер”. Целувката е не просто ласка - тя е малък полов акт. Впрочем много жени признават, че могат да изпитват оргазъм по време на дълга “качествена” целувка. Целувайте се за здраве! Изобщо докосванията са отличен стимулатор. Лед, кожа, пера - това е кратък списък на подръчните материали, които трябва да има в спалнята си всяка гейша.

Да дишаме в синхрон с любимия

Любовното изкуство е подобно на танц. Опитайте не просто да се движите в унисон, а да синхронизирате дишането си с дишането на партньора си по време на секс, за да създадете усещане за пълно единение.

Фантазиите - опиум в спалнята

Пристъпвайки към свещеното тайнство на любовта, изгонете от главата си всички проблеми, мрачния поглед на шефа, двойката в бележника на детето, двайсетте лева до заплатата… Ако мислите ви витаят някъде отвъд спалнята, много скоро ще се превърнете в бездушна кукла, която бързо ще стане напълно скучна на мъжа. Това, че жените не умеят да изключват съзнанието си и непрекъснато водят вътрешен монолог, е всеизвестно и не можете да го промените. Но все пак се опитайте да не пресмятате за себе си калориите, погълнати на вечеря, не се питайте угасила ли сте лампата на излизане от офиса и т.н. По-добре си представяйте, че правите любов не вкъщи, а на брега на морето - направо на пясъка, над вас е небосводът и дори една звезда весело ви намига. Не е нужно да търсите дълго варианти на такива фантазии - превъртете мислено най-напред “Девет седмици и половина” - момента под дъжда, после “Хубава жена” и сцената върху рояла. А ако пък си спомните всичко, което сте чели в любовните романи, няма да има нужда да напрягате въображението си.

За силата на интимните мускули

При приемане на “работа” източните жрици на любовта минават такъв тест - държейки на главата си запалена свещ, те трябва в позиция “отгоре” да доведат мъжа до оргазъм, използвайки интимните си мускули. Управлението на влагалищните мускули се постига с упражнения. Опитайте например, това: поред съкращавайте и отпускайте мускулите на влагалището по 20-30 пъти сутрин и вечер всеки ден. И няма да имате проблеми с онкологията, микрофлората, а нивото на потентността на вашия мъж ще нарасне с 30-40 процента. Подобен фитнес е препоръчителен и за раждалите жени, при които влагалищните мускули са разтегнати.

Автор: Снежана Кънева

Представяме Ви:

Ваната прави чудеса

Колко хубаво е, когато рецептите за здраве и добро самочувствие се оказват невероятно приятни за изпълнение. Още повече, че като лежите в благоуханната вана, пълна с пяна, морска сол, етерични масла и...

Гардероб според фигурата

Не изпадайте в паника, ако не знаете какво точно ви отива. Спазвайте няколко прости правила при изборът на дрехи и ще изглеждате елегантна и привлекателна, независимо от това дали сте едра, дребна или...

Козметика и ... вредни навици

Има толкова много неща, които правим не както трябва просто защото не знаем как. Отървете се веднъж завинаги от лошите привички, вредни за красотата. Пробвате фон дьо тен на ръката си Когато...

Да моделираме лицето си

Въпреки че дълбоко страдаме заради всички свои истински или въображаеми несъвършенства, както и заради следите, които времето оставя върху нас, ние много рядко се сещаме за десетките мускули, разполож...

Начало