Продукти:
• 2 пакета меки бисквити
• 200 мл вода
• 3 с.л. захар
• 2 с.л. мед
• 4 с.л. какао
за пълнежа:
• 200 г пудра захар
• 5 с.л. кокосово брашно
• 2 ванилии
• 180 г краве масло
Начин на приготвяне:
Водата, захарта, какаото и меда слагаме да заврят. От изстиналия разтвор и смлените бисквити омесваме тесто. Разстиламе го върху найлон, с дебелина 0,5 см.
От продуктите за пълнежа разбиваме пухкав крем и нанасяме върху тъмния пласт. С помощта на найлона, оформяме руло. Слагаме го 1 час в хладилника, за да стегне.
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...