Продукти:
• 200 г макарони (спирали)
• 200 г сварен червен фасул
• 2 пушени пилешки бутчета
• 100 г черни маслини без костилки
• 200 г майонеза
• босилек, мащерка, магданоз
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните в подсолена вода, отцеждаме и оставяме да изстинат.
Обезкостяваме бутчетата и нарязваме месото на дребни кубчета. Прибавяме маслините, отцедения фасул и изстиналите макарони.
Посоляваме, прибавяме майонезата и ситно нарязаните зелени подправки, разбъркваме и разпределяме салатата в чиниите за сервиране.
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...
Продукти: • 3 кг свинско месо • 1 кг сланина • 80 г сол • дафинов лист Начин на приготвяне: Нарязваме на парчета месото и сланината и ги пържим, докато напълно се стопи мазнината...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...