Продукти:
• 3 кренвирша
• 100 г кашкавал
• 4 стръка зелен лук
• 1 краставица
• 1 стрък пресен чесън
• 1 чушка
• 3-4 с.л. зехтин
• 1-2 с.л. оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме кашкавала и чушката на ивички, чесъна и лука – на ситно, а краставицата и кренвиршите - на кръгчета.
Смесваме продуктите в голяма купа, заливаме със зехтина и оцета, поръсваме с черен пипер и сол и разбъркваме.
Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...
Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 4 кг червени пиперки • 1 кг чорбаджийски чушки • 2 кг червени домати • 1 връзка целина • 3 глави чесън • 2 ч.ч. оцет • 2 ч.ч. олио • 1 ч.ч. захар • 3 с.л. сол На...