Продукти:
• 1 к.ч. сварено пилешко месо
• 1 к.ч. шунка, нарязана на кубчета
• 1 к.ч. бамбукови връхчета
• 1 с.л. червено вино
• 1 ч.л. олио
• 3 ч.ч. бульон
• 1 непълна ч.л. сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото месо и бамбуковите връхчета на ивички, а шунката - на много малки кубчета.
Слагаме бульона да заври, посоляваме и пускаме в него бамбуковите връхчета. Непрекъснато обираме пяната. Добавяме виното, след 5 мин пилешкото месо, след още 5 мин - шунката, а накрая - олиото.
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 125 г пудра захар • 8 яйца • 250 г шоколад • 100 г брашно • 1 ч.ч. смлени бадеми • 250 мл вода За глазурата: • 125 г шоколад • 2 с.л....
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...