Продукти:
• 3 връзки пресен чесън
• 2 к.ч. оцет
• 1 к.ч. олио
• 1 ч.л. диетична сол
• 1 връзка копър
• 500 мл вода
Начин на приготвяне:
Сипваме солта и оцета във водата и я загряваме до кипене. В приготвената вряща смес сипваме нарязания на парчета чесън и оставяме да се вари, докато промени цвета си.
Изваждаме с решетеста лъжица и го охлаждаме. Поръсваме с дребно нарязания копър.
Макар и доста калорични, вкусните плодове съдържат купища полезни витамини и минерали. Освен това придават чудесен вкус и на десертите, и на пикантните сосове. Съществуват над 1500 сорта, като цветът ...
Съществуват 14 основни храни, които могат да забавят стареенето, да се използват за профилактика на диабета и рака, да подържат стройна фигурата. Към чудодейните продукти се причисляват фасулът, броко...
Да, от плесен са направили първите антибиотици. Но това не означава, че днес трябва да прощаваме всичко на „зелените човечета". Защото много от плесените не само че не могат да лекуват, а, напрот...
Тъй като са устроени различно, слабите места във физиката и психиката на двата пола не са едни и същи. Нищо чудно, че и болестите, които ги спохождат, не си приличат. Тествайте познанията си по въпрос...