Продукти: (за 4 порции)
• 400 г кашкавал
• 2 яйца
• 3-4 с.л. брашно
• 1 к.ч. олио
Начин на приготвяне:
Избираме твърд кашкавал и го настъргваме на ситно ренде. Прибавяме брашното и разбитите яйца и омесваме гъсто тесто /ако е необходимо, добавяме още брашно/.
От тестото оформяме топчета, колкото орех, които изпържваме в силно загрятата мазнина.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: (за 1 буркан) • 2 тиквички • 1 равна ч.л. сол • 1 ч.л. захар • 5-6 зърна черен пипер • 1 глава лук • 3 аспирина • копър • чесън • оцет Начин на приготвяне: Си...
Продукти: • 4 котлета • 2 яйца • 1 к.ч. брашно • 1 к.ч. счукан сухар • 1 к.ч. олио • черен пипер • сол • 1 лимон Начин на приготвяне: Начукваме котлетите и ги натриваме с...