26.09.2020 година
1564339898.swf
Р
ецепти за здраве
 6150 |  1 
Иглотерапия или традиционна медицина?
Всяко живо тяло се състои от две неразривно свързани части: биополе и физическо (материално) тяло. Едната част без другата не може. Ако повредим някоя част на физическото тяло - вътрешен орган, мускул, нерв и т. н. страда биополето. Повредим ли биополето - страда съответната част на физическото тяло.

Сфери на въздействие

Традиционната медицина лекува едната част - материалното тяло, иглотерапията - биополето. Двете медицини (традиционната и нетрадиционната) не са самоизключващи се, а точно обратното - допълващи се, стига да се съвместяват правилно. И за едната, и за другата трябват знания и умения. А има ли ги - има и качествено лечение. Като иглотерапевт с 20-годишен стаж съм категорична, че с иглотерапия се повлияват не само хронични заболявания, но и остри възпалителни процеси, за които обикновено тичаме по болници и пием куп медикаменти, невинаги – резултатно. Алтернативата е страхотна! Деца, често боледуващи от синузити, бронхити, пневмонии, стомашно-чревни заболявания, пиелонефрит, аднексит, радикулити, плексити, периартрити и много други болести, бързо и качествено се лекуват с иглотерапия.

09.06.2010 г. / Д-р Емилия МИХАЙЛОВА
Най-четеното в "Рецепти за здраве"
Коментари (1)
Коментари От: Марко  11:07  събота, 12 декември 2015 г.Докладвай
обиден коментар
 
Повече информация за Д-р Михайлова и иглотерапията може да прочетет тук - http://igloterapia.bg/about.php . Тя е уникален доктор!
 

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020