Още рецепти » Вестник за градината, брой 20

 Вестник за градината, брой 20
Излиза на 17 май (сряда)


В броя:
• Как да промените сорта на лозата
• Колорадски бръмбар напада картофите
• Изнесете лимона навън
• Дърветата се подхранват според възрастта
• Опасен неприятел може да съсипе прасковите
• Настилка от речен камък
• Астилбето расте и на сянка
• Листните въшки разнасят зарази
• Сложете си здравец и в стаята, и в двора
• Настанете бровалията на източен балкон
• Плодов червей напада ябълките
• Разсадете целината
• Дойде време за бамята
• Погрижете се за ахименеса
• Краспедията отива в градината през май
• Една непретенциозна бромелия


ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Трапезарията - домашният олтар

Трапезарията се завръща в нашия дом, възстановявайки загубените си позиции заради по-малка жилищна площ. Тя ни подарява възможността да се порадваме на уютните домашни празници, пищните обеди и романт...

Божествената красота на Вигна Каракала

Вигна (Vigna) е род многогодишни вечнозелени растения от сем. Бобови (Fabaceae (Leguminosae), представен от около 100 вида растения. Най-популярно сред тях е Вигна Каракала (Vigna caracalla). Произхож...

Как да сготвим канелони

Канелони с месо Прoдукти: 350 г брашно, 3 яйца, 1 щипка сол; зa плънката: 500 г замразен спанак, 300 г печено телешко месо, 100 г шунка, 2 ч.ч. сос бешамел, 3 с.л. месен бульон, 1 яйце, 100 г нас...

Как се прави капама

Капама по бански Прoдукти: 1 кокошка, 500 г кайма (смес), 200 г кървавица, 200 г солена сланина (с кожата), 1 кисела зелка, 1 к.ч. ориз, 1 глава лук, 6 с.л. разтопено масло или свинска мас, 1 ч.ч...

Начало