В броя:
• Как да отгледаме петунии от семена
• Ориентировъчни срокове за сеитба на зеленчуците
• Защо калемите не се прихващат?
• Можете да засадите и годжи бери в градината
• Защо пожълтяват листата на фикуса?
• Направете план за новите попълнения в двора
• Време е да рътите картофите
• Побързайте да засадите салатите
• Как да използваме оборския тор?
• Ограничете водата за афеландрата
• Капризите на оранжерийните патладжани
• Дипладенията ще ви радва дълго с цвят
• Дифенбахията се размножава с резници
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)
В редица държави ябълковото вино е много популярно и е известно с наименованието сайдер и апфелвайн. За приготовянето му се използват узрели, сочни и ароматни плодове. Неузрелите от по-късните сортове...
Брюкселски медальон Прoдукти: 4 резена целина, 2 с.л. краве масло, 4 парчета черен дроб, 1 яйце, брашно, галета, лимонов сок, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Почистваме целината и я изпъ...
Талантливите дизайнери признават, че често черпят вдъхновение за своите проекти от албумите по изкуство и изложбите по живопис. Идеите, които му идват тогава, се оказват печеливши. Тънкият подбор на о...
Торта “Ветрило” Прoдукти: 10 яйца, 200 г захар, 230 г брашно, лимонова кора, ванилия; зa крема: 500 г сметана, 300 г пудра захар, 1 суп. л. смляно кафе, 150 г захар за карамелена глазура, 300 г ...