Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 26

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 26
Излиза на 23 декември (петък)

В броя: Печена пълнена пуйка със зеле, Свинско печено в шкембе, Джуркан боб,Панирани свински пръчици, Манастирски сармички, Торта от кайма, Свинско филе в зелев сок, Салата от леща с пръжки, Свински врат пълнен с кисело зеле, Празнична капама, Пуйка сарма, Свинско печено с бира, Свинско по селски, Таралежчета от кайма, Печено свинско месо в було, Мазан тиквеник, Коледна баклава с бутер тесто и мед, Шоколадова баклава, Гръцка баклава с бадеми, Шоколадово суфле и още 95 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Какъв тип пергола да изберем за двора?

Писмото Закупихме селски имот с обширен двор. Няма да го използваме за засаждане на зеленчуци и бихме искали да направим пергола или друго подобно съоръжение? Ще ни помогнете ли със съвет какъв ...

Десерти с тиква

Печена тиква Прoдукти: 1 тиква, 1-2 ч.ч. ориз, 1 ч.ч. захар, 2-3 ч.ч. прясно мляко. Нaчин на приготвяне: Обелваме тиквата, почистваме я от семената и я нарязваме на тънки филийки. Покриваме дън...

Как се отглежда джинджифил

През последните години на пазара се появи една странна подправка, предлагана в натурален вид – като коренища или като прах. Тази “лютива сладост” носи странното име джинджифил. В света е известен с ла...

Пазете очите си!

Непрекъснато подложени на външни агресии, очите ни приличат на деликатен механизъм, към който трябва да се отнасяме много внимателно. Как да ги предпазваме и лекуваме, кога да потърсим компетентна пом...

Начало