В броя: Наденица от Карлово, Бахур от Димитровград, Свинска пастърма, Свинско месо с чемен, Котленска кървавица, Ловджийски суджук от Клисура, Свинско коляно с кисело зеле и вино, Манастирска яхния, Пиле “Аблама” Селски сарми с кисело зеле, Мезе за бяло вино, Касапски сарми, Мусаковица, Сарма кебап, Руло с яйца и арпаджик, Чорба от кисело зеле по селски, Сарми с пръжки, Манастирски сармички, Скумрия с чесън, Мусака с телешко месо и тиква, Сарми хапки, Печена кайма, Болярски сарми, Овчарски сарми, Заралийски рулца, Чорба със свински пръжки и зелев сок, Зелеви сарми с орехи, Млечен гулаш със свинско, Портокалово суфле и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Случва се човек да не се чувства добре, но нито една конкретна диагноза не се потвърждава, а лечението не дава желания ефект. Ситуация, която се среща доста често. Особено, ако причината е нарушение в...
Често се питате струва ли си да вземате допълнително витамини (думата идва от латинското vita - живот), или тези, които си доставяте по естествен път чрез храната, са ви напълно достатъчни, за да запа...
Бугенвилеята (Bougainvillea) поразява с великолепните си краски и богатство от цветове. Тя представлява ниско дръвче или по-често храстче. Филизите са пълзящи или катерещи се, с рядко разположени шипо...
Пчелното млечице е биологичноактивен продукт и има най-голяма хранителна стойност от пчелните продукти. От древни времена и сега този продукт се слави с чудодейните си качества. Добиването му е много ...