Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 18. Излиза на 1 септември (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 18. Излиза на 1 септември (петък)

В броя: Кръчмарска туршия, Рязана туршия „3х3”, Сурова царска туршия, Селска мешана туршия, Хрупкави краставички, Мляна туршия, Пукани камби, Пържени чорбаджийки, Парени камби, Туршия от зелени домати, Миш-маш в буркани, Традиционна българска лютеница, Мързелива лютеница, Лютеница с тиквички, Ябълкова лютеница, Чорбаджийски чушки с доматен сос и зеленчуци, Пържени тиквички с доматен сос, Лютеница с извара без варене, Свински ребърца в зелеви листа, Сирене по шопски, Суфле с кашкавал, Телешко шкембе в гювече, Мозък по шопски, Варени кюфтета с винен сос, Суван кюфте, Крем Тути фрути с къпини и още 95 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Как да изберем растения за аквариума

Колкото и да са красиви рибките и другите различни животинки, напълненият съд с вода без растителност е трудно да се нарече аквариум. Водораслите, освен че оформят декоративния завършек на аквариума, ...

Райска птица в саксия

Цезалпиниите (Сaesalpinia) са род красивоцъфтящи тропически растения обхващащ около 100 вида дървета, храсти и лиани разпространени в тропическите и субтропически части на земното кълбо. Принадлежат к...

Консервиране на праскови

Печен конфитюр от праскови Прoдукти: на 1 кг праскови - 300 г захар, 1/4 ч.л. лимонтузу Нaчин на приготвяне: Попарваме прасковите, обливаме със студена вода и ги обелваме. Нарязваме ги на па...

Консервиране на сливи

Печен конфитюр от сливи Прoдукти: на 1 кг сини сливи – 500 г захар, 1 к.ч. оцет, 5 зърна карамфил Нaчин на приготвяне: Разполовяваме сливите и махаме костилките. Наръсваме със захарта. Оставям...

Начало