Още рецепти » Вестник за градината, брой 51

 Вестник за градината, брой 51
Излиза на 21 декември (сряда)


В броя:

• Алуминиево фолио увеличава гроздовата реколта
• Не садете малини в стара овощна градина
• Защо сливата ми няма плод
• Отгледайте лимон от семка
• Белият имел носи здраве и късмет
• Мислете вече за тиквичките
• Засадете левизия край каменния зид
• Разменяйте местата на зеленчуците
• Вземете резници от пеперудената будлея
• Варувайте, ако в градината се появи хвощ
• Направете си тор от хвойнови стърготини
• Сладката трева на ацтеките
• Чашкодрян украсява празника

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Как се прави гулаш

Гулаш от телешко месо Прoдукти: 600 г телешко месо, 30 г краве масло, 1 ч.л. брашно, 2 с.л. доматено пюре, 2 глави лук, 2 дафинови листа, черен пипер, сол. Нaчин на приготвяне: Измиваме месото ...

Десерти с плодове от компот

Желе от консервирани плодове Прoдукти: 1 л вода, 500 г захар, 60 г желатин, 200 мл /1 ч.ч./ бяло вино, 1 лимон, 150 г каймак, подсладен с 50 г захар, 1 кг плодове от различни компоти, предварително ...

Капризите на фрезията

Прекрасната ароматна фрезия е слязла от високите плата на Кейптаун в Южна Африка. Отначало са използвали само няколко вида, но поради големия интерес към тази култура е започнала усилена селекционна д...

Ястия с праз

Кюфтета от праз Продукти за 4 порции:1 кг праз, 300 г картофи, 50 г кашкавал, 2 яйца, 2-3 с.л. галета, черен пипер, сол, олио за пържене. Нaчин на приготвяне: Задушаваме праза в олиото. Прав...

Начало