Още рецепти » Колекция РЕЦЕПТИ, брой 10, излиза на 5 октомври (петък)

 Колекция РЕЦЕПТИ, брой 10, излиза на 5 октомври (петък)

В броя: Кръчмарско кюфте на скара, Кебапчета по ловджийски, Кюфтета яхния, Пържени кебапчета, Голи сарми със сос фрикасе, Кюфтета в доматен сос, Кюфтета по цариградски, Фалафели с млечен сос, Писюр кюфте, Суван кюфте, Юварлък кюфте, Кюфтета тербелии, Кюфтета по тревненски, Кошнички от кайма, Кръстническо татар-кюфте, Кюфтенца по овчарски, Кюфтета по чирпански, Кюфтенца от воденички, Венециански кюфтенца, Крокети с кашкавал, Вълчи кюфтета, Крокети с плънка от кайма, Кюфтета от месо и картофи, Доматени кюфтенца, Кюфтенца от кашкавал, Кюфтета от печени чушки, Странджански кюфтета от зеле, Студентски кюфтенца, и още над 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

ЯБЪЛКОВИ ПУДИНГИ И ТОРТИ

Оризов пудинг с ябълки Прoдукти: 1 ч.ч. ориз, 80 г краве масло, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 4-5 ябълки, 1 к.ч. захар, канела, щипка сол. Нaчин на приготвяне: Разтопяваме кравето масло и из...

Фрикасета

Пиле фрикасе Прoдукти: 1 пиле, 60 г краве масло, 2-3 с.л. брашно, 2-3 жълтъка, 1 лимон, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме пилето на порции и го сваряваме в подсолена вода. Одтелно з...

Декоративният порцелан

Разговаряме с художничката Росица Трендафилова Росица Трендафилова е завършила НХА – София през 1978 г., специалност силикатни форми. Специализира в Париж. Има десетки участия в наши и предимно в...

Консервиране на череши

Компот от череши Прoдукти: 1 кг череши, 2 ч.ч. вода, 200 г захар, лимон. Нaчин на приготвяне: Насипваме черешите в буркани до 2/3 от обема им. От водата, захарта и парче лимон кипваме сиро...

Начало