В броя: Млечна яхния от зелен лук, Баница с маруля, Кюфтета по тревненски, Суфле с гъби, Пилешки дробчета с картофи, Коприва плакия, Бюрек със спанак, Наденички в доматен сос, Попчета на фурна, Млечна баница с лапад, Банички с копривена плънка, Шора с пиле, Зелен лук със сирене на фурна, Чобан гювеч, Капама от пресен лук, Чревца на фурна с пресен лук, Пиле яхния с пресен лук, Каша със зелен лук, Пирог с шунка, Баница с лобода, Сарми от маруля с пресен лук, Зеленчукова капама, Супа от зелен лук, Лучник с фъстъци, Супа с агнешки дреболии, Баница с тиквички и спанак, Чорба от телешко месо с грах, Сладки с извара, Шоколадов кекс с канела и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Калцеоларията (Calceolaria), наричана пантофче, произхожда от Южна и Централна Америка. Родът й е голям - представен е от около 200 вида тревисти, полухрастовидни и храстовидни растения. Като саксийно...
Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...
Целта на лакирането е тройна – защита против повреждане, почистване от замърсяванията и придаване на добър външен вид. В предишните години лакирането ставаше чрез смес от синтетична смола и втвърдител...
И за лозата, подобно на другите овощни видове, най-благоприятното време за засаждане е есента. Обяснението е просто - засадените лозички усвояват, образно казано, веднага първите промени на времето ...