Продукти:
• 1 к.ч. ориз
• 1 ч.л. краве масло
• 2-3 кисели краставички
• 2 сварени моркова
• 3 с.л. грах от консерва
• 300 г сварени гъби
• 2 с.л. олио
• сокът от половин лимон
• магданоз, джоджен
• черен пипер, сол.
Начин на приготвяне:
Сваряваме ориза, отцеждаме и го смесваме с граха.
Прибавяме ситно нарязаните гъби, моркови и кисели краставички. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и ситно нарязан джоджен, подправяме с лимонов сок и олио и разбъркваме.
Сипваме в подходяща чиния и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...