Кулинарни рецепти » Зелен фасул по индийски

 Зелен фасул по индийски

Продукти:

• 500 г зелен фасул
• 500 г майонеза
• 4-5 домата
• 2 лимона
• 1 глава лук
• 1/2 к.ч. олио
• 2 с.л. оцет
• сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме фасула в подсолена вода заедно с лука, който сме нарязали на кубчета. Отцеждаме и го смесваме с майонезата. Разбъркваме сместа и я подреждаме в салатиера.

Обелваме доматите, нарязваме ги на кръгчета и ги подреждаме около фасула. Поръсваме ги със сол, олио и оцет. Отгоре нареждаме кръгчета от лимон и поднасяме.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Зрял фасул с целина

Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...

Кифли с локум

Продукти: • 5 яйца • 1 1/2 ч.ч прясно мляко • 1 ч.ч захар • 1 кубче мая • 1 кг брашно • 1 ч.ч меко краве масло • 2 кутийки локум • 1 лимонена есенция • 1 яйце за намазване • за...

Желирана пъстърва

Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...

Лучник с пиле

Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...

Начало