Продукти:
• 250 г филе от хек или мерлуза
• 5 твърдо сварени яйца
• 1 к.ч. майонеза
• 2 кисели краставички
• 1с.л. краве масло
• 10 маслини
• магданоз, горчица, сол
Начин на приготвяне:
Разрязваме яйцата на две половинки и изваждаме жълтъците.
Сваряваме рибата в подсолена вода, обезкостяваме и я нарязваме на дребни парченца, които смесваме със ситно нарязаните магданоз и краставички, майонезата, горчицата и солта.
Пълним яйцата с получената смес, а отгоре покриваме с паяжина от маслото и украсяваме с ивички от маслините.
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...
Продукти: • 5 яйца • 1 1/2 ч.ч прясно мляко • 1 ч.ч захар • 1 кубче мая • 1 кг брашно • 1 ч.ч меко краве масло • 2 кутийки локум • 1 лимонена есенция • 1 яйце за намазване • за...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...