Начин на приготвяне:
Нарязваме 8 червени печени чушки на ивички, широки около 1 см.
Загряваме в тиган на слаб огън 4 с.л. зехтин, по възможност екстра качество, и прибавяме 4 скилидки чесън, ситно нарязани, заедно с чушките. Запържваме за 15-20 минути, като разбъркваме от време на време.
Посоляваме, поръсваме с 3 с.л. пармезан и 1/2 с.л. галета. Разбъркваме 1-2 минути и сервираме чушките топли.
Продукти: • 140 г меко масло • 100 г захар • 2 ванилии • 1 щипка сол • 1 белтък • 200 г брашно • 100 г обелени смлени бадеми • 1 с.л. захар • 2 с.л. пудра захар за овалване ...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...