Продукти:
• 1 телешки черен дроб
• 2-3 картофа
• 1 глава лук
• 2 яйца
• галета
• магданоз
• черен пипер
• сол
• мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Прекарваме дроба през месомелачка и го смесваме със сварените и пасирани картофи. Прибавяме яйцата, ситно нарязания лук, малко наситнен магданоз, черен пипер и сол на вкус.
Омесваме добре сместа и оформяме малки кюфтета. Овалваме ги в галета и ги изпържваме в сгорещената мазнина.
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...