Диетични рецепти » Наденица с лук

 Наденица с лук

Продукти: (за 4 порции)

• 600 г наденица
• 4 глави лук
• 2-3 с.л. олио
• сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме наденицата на кръгчета, прибавяме ситно нарязания лук и леко запържваме сместа в сгорещеното олио. После захлупваме и задушаваме на слаб огън до готовност.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Имам запек, с какво да се храня?

За запек може да се говори, когато човек посещава тоалетната по-малко от 3 пъти седмично. Обикновеният запек е притесняващ, но без усложнения. Той предизвиква обаче безпокойство при внезапна силна про...

Как отслабват италианките?

Макарони от твърди сортове пшеница, засищат, но не трупат килограми. Те съдържат въглехидрати, стимулиращи преработката на серотонина, хормонът, който оказва успокояващо действие и регулира моториката...

Метали? Приемайте ги вътрешно!

За да са здрави тялото и умът ни, освен от белтъчини, мазнини, въглехидрати и витамини те се нуждаят от цинк, мед, желязо и куп други елементи, присъстващи в Менделеевата таблица. Наистина, техните ко...

Просото лекува куп болести

Родината на просото обикновено се смята Индия, където то расте в сухи или полусухи райони, на височина 2500-3000 метра. Сега просото се култивира в много страни по света. В Азия, Америка, Африка и Евр...

Начало