27.06.2022 година
1564339898.swf
Я
стия с риба » Ястия на тиган
  2248  |   0  
Пържени рибни топки
Продукти: (за 4 порции)

• 800 г филе от риба
• 1 яйце
• 4 с.л. галета
• 1 глава лук
• 1 ч.ч. олио
• 1 с.л. брашно
• 1 с.л. ситно нарязан магданоз
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Прекарваме лука заедно с рибата през месомелачка. Прибавяме яйцето, малко галета, ситно нарязания магданоз, черен пипер и сол на вкус. Омесваме много добре и оставяме сместа да престои 30 мин в хладилник.

След това с влажни ръце оформяме от каймата топки с големината на орех. Овалваме ги в останалата галета и после в брашното и пържим в сгорещената мазнина.
04.05.2010 г. / recepty.bg
Изпрати рецепта (* - всички полета са задължителни)
Вашето име:*
Вашият e-mail:*
Антиспам код:
Въвдете кода:*
Вашата рецепта:*
 
Най-четеното в "Ястия с риба"
Коментари (0)

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2022