Продукти: (за 4 порции)
• 1 глава лук
• 2 моркова
• 1 главичка целина
• 5 картофа
• 20 г ориз
• 1 яйце
• лимонов сок
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме в подсолена вода лука, морковите и целината, нарязани на кубчета. Прецеждаме бульона и сипваме в него нарязаните също на кубчета картофи. След като поврят, прибавяме ориза.
Готовата супа застройваме с лимоновия сок и яйцето.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...