Продукти: (за 4 порции)
· 500 г спагети
· 2 яйца
· босилек, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме спагетите в подсолена вода, изплакваме ги и ги отцеждаме.
Разбиваме яйцата с 1 щипка сол и малко черен пипер. Прибавяме спагетите и интензивно разбъркваме, като внимаваме яйцата да не се пресекат. Накрая подправяме със ситно нарязан пресен босилек.
Продукти: • 2 части изчистено от ципите свинско месо • 1 част говеждо месо на 1 кг месо: • 22 г сол • 5 г захар • 0,5 г селитра • 3 г червен пипер • бахар, • кимион • ч...
Продукти: • 8 печени чушки от консерва • 5-6 белени домата от консерва • 5-6 яйца • 100 г настъргано или натрошено сирене • 1-2 с.л. олио • 1 връзка магданоз • черен пипер, сол ...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...