Продукти:
• 250г маргарин
• 1/2 ч.ч. пудра захар
• 1 яйце
• 3 с.л. прясно мляко
• 1 1/2 ч.ч. брашно
• сусам
Начин на приготвяне:
Разбиваме маргарина със захарта до побеляване. Прибавяме жълтъка, прясното мляко и брашното. Замесваме меко тесто, от което оформяме топчета с големината на орех.
Готовите сладки потапяме първо в разбития на сняг белтък, а след това в сусама. Печем в умерена фурна без да се зачервят.
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 250 г брашно • 200 г краве масло • 250 г кисело мляко • 1/2 ч.л. амонячна сода • 1/2 ч.л. сол • 1 яйце за намазване За плънката: • 300 г сирене • 3 белтъка •...