Продукти:
• 150 г сирене ементал
• 2 връзки пресен лук
• 1 връзка магданоз
• 100 г сметана за разбиване
• 4-5 филии бял хляб
Начин на приготвяне:
Настъргваме сиренето на ситно ренде. Почистваме и нарязваме ситно лука и магданоза и ги смесваме със сиренето и сметаната. Подправяме на вкус.
Върху дебели филии бял хляб нанасяме дебел слой от сместа и печем във фурната до позлатяване.
Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...
Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...