Продукти:
• 150 г сирене ементал
• 2 връзки пресен лук
• 1 връзка магданоз
• 100 г сметана за разбиване
• 4-5 филии бял хляб
Начин на приготвяне:
Настъргваме сиренето на ситно ренде. Почистваме и нарязваме ситно лука и магданоза и ги смесваме със сиренето и сметаната. Подправяме на вкус.
Върху дебели филии бял хляб нанасяме дебел слой от сместа и печем във фурната до позлатяване.
Продукти: • 2 кг зелени доматчета • 2 кг пиперки от сорта Сиврия • 700 г малки морковчета • 700 г чорбаджийски чушки • 700 г краставици • 1 кг карфиол • 200 г целина листа • 1 кг ...
Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...
Продукти: • 500 г кайма (смес) • 1-2 глави лук • 1 яйце • 1 филия сух хляб (без кората) • 1 к.ч. прясно мляко • 1 люта чушка • кимион • бахар • черен пипер • сол • брашно за...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...