Продукти:
• 150 г сирене ементал
• 2 връзки пресен лук
• 1 връзка магданоз
• 100 г сметана за разбиване
• 4-5 филии бял хляб
Начин на приготвяне:
Настъргваме сиренето на ситно ренде. Почистваме и нарязваме ситно лука и магданоза и ги смесваме със сиренето и сметаната. Подправяме на вкус.
Върху дебели филии бял хляб нанасяме дебел слой от сместа и печем във фурната до позлатяване.
Продукти: • 1 пиле (около 1 кг) • 500 г брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 6 глави лук • 100 г ориз • 1 връзка копър • 3 стръка чубрица • 1 с.л. червен пипер • 100 мл олио • сол...
Продукти: • 1 ч.ч. брашно • 2-3 яйца • 1 и 1/2 к.ч. прясно мляко • половин пакетче краве масло • 1/2 ч.л. сода бикарбонат • 1 щипка сол Начин на приготвяне: Разбиваме яйцата,...
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...