Продукти:
• 10 филийки хляб
• 500 г телешки черен дроб
• 1 глава лук
• половин пакетче масло
• 2-3 с.л. олио
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме и измиваме дроба. Нарязваме го на тънки филийки и го изпържваме в сгорещеното олио. Накрая посоляваме и оставяме да се отцеди върху кухненска хартия.
Обелваме лука и го нарязваме на кръгчета.
Намазваме хляба с маслото и нареждаме отгоре изстиналите филийки от дроба. Покриваме с кръгчета лук и украсяваме с магданозени клончета.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 500 г пилешки дробчета • 2 глави лук • 2-3 домата • 3-4 печени чушки • 3-4 с.л. олио • 1 к.ч. брашно • 1 ч.л. червен пипер • чубрица • черен пипер • сол Начин ...
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...