Кулинарни рецепти » Сурова наденица с боб по милански

 Сурова наденица с боб по милански

Продукти:

• 200 г зрял боб
• 400 г наденица
• 500 г домати
• 1 глава лук
• 5-6 скилидки чесън
• 3-4 с.л. олио
• розмарин, керевиз
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Сваряваме боба с щипка розмарин и половината чесън. Надупчваме с вилица на няколко места наденицата и я задушаваме в малко олио и собствения й сос. Отцеждаме я.

В същата мазнина запържваме наситнения лук, кервиза и останалия чесън до златисто, прибавяме настърганите домати и оставяме соса да ври 15 минути.

Прибавяме го към боба и наденицата и сервираме ястието топло.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Картофено руло с пиперки

Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...

Кръчмарска туршия

Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...

Свински хапки със сини сливи

Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...

Мариновани люти чушки

Продукти: • 3 кг люти чушки • 2 кг узрели домати • 600 мл оцет • 300 г захар • 300 г сол • 600 мл олио • 2-3 дафинови листа Начин на приготвяне: Най-подходящи за този вид т...

Начало