Продукти: (за 4 порции)
• 400 г телешко месо
• 200 г шунка
• 2 с.л. брашно
• 40 г маргарин
• 2-3 стръка зелен лук
• сол
Начин на приготвяне:
Заливаме месото с малко топла вода, посоляваме и задушаваме до готовност. Изваждаме месото, сипваме брашното в останалия сос и бъркаме на огъня, докато получим гъста кашица.
Изчакваме да изстине и прибавяме месото и шунката, които сме прекарали през месомелачка. Разбъркваме добре и поръсваме със ситно нарязан лук.
От незапомнени времена източните народи са отглеждали спанака - едногодишно растение със сочни и хранителни листа. През VII век с името „Персийски зеленчук” то е познато в Индия и Китай. Преминало в а...
Смятате, че се храните правилно и здравословно? Сега ще разберете дали наистина е така. Не ядете хляб Богат на комплексни въглехидрати, които се усвояват бавно, хлябът засища задълго и заре...
Преди време зеленият чай се е смятал за екзотика. Сега той се намира във вески магазин. Всички знаят, че този чай е полезен за здравето, но не всички знаят, че е незаменим за фигурата! Днес са извес...
Подправката ще ви помогне в случай,че сте се порязали, а нямате подръка аптечка. Промийте раната с чиста вода (нека все пак да бъде минерална, а не от чешмата), посипете я с черен пипер и притиснете. ...