Продукти: (за 4 порции)
• 400 г телешко месо
• 200 г шунка
• 2 с.л. брашно
• 40 г маргарин
• 2-3 стръка зелен лук
• сол
Начин на приготвяне:
Заливаме месото с малко топла вода, посоляваме и задушаваме до готовност. Изваждаме месото, сипваме брашното в останалия сос и бъркаме на огъня, докато получим гъста кашица.
Изчакваме да изстине и прибавяме месото и шунката, които сме прекарали през месомелачка. Разбъркваме добре и поръсваме със ситно нарязан лук.
Актуален проблем за медицината днес е хипертонията и сърдечно-съдовите заболявания, водещи до исхемични увреждания на органи и тъкани. Те са на второ място по причини за смъртност и за инвалидизаиция....
Изключително богати на вода, вкусните дарове на природата хидратират тялото и кожата ни. В същото време техните минерали гарантират доброто състояние на мускулите, а витамините им, особено С и Е, се б...
Може и да прозвучи смешно, но упражнението, което ви предлагаме, е полезно за всички хора (без страдащите от хемофилия и онкологични заболявания). При това не изисква специално приготовление. Достатъч...
Блатният аир (Akorus Calamus L) е многогодишно тревисто растение, познато още от древността. За медицински цели се събират коренищата. Те са хоризонтални и се вадят през есента(септември-октомври) или...