Продукти: (за 4 порции)
• 500 г агнешко месо
• 250 г гъби
• 1 главичка лук
• 2-3 скилидки чесън
• 2-3 с.л. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на хапки и го изпържваме в сгорещеното олио. Изваждаме го и в същата мазнина запържваме ситно нарязания лук и нарязаните на филийки гъби.
Наливаме малко топла вода, връщаме месото, подправяме със счукания чесън и сол на вкус и задушаваме до готовност.
Дебел китаец – това е невъзможно. Китайците са слабички и стройни. Причината е в рационалното им хранене. Ето защо ви предлагаме този китайски вариант на диета, базирана на зеленчуковия бульон. О...
Научно е доказано, че сокът от нар запазва всички лечебни вещества на плода и затова е много полезен. Всъщност на кого и на какво той помага? Например, лекарите го препоръчват за лечение на анемия, ат...
За лечебните свойства на омайничето е споменавал още Хипократ. Коренът има затягащо и болкоуспокояващо действие. Използва се при метеоризъм, болести на черния дроб, жлъчката, бъбреците, при бронхит, т...
Още през 19 век учените са писали за удивителните плодове, които се ядат само печени или варени. Наистина плодовете на дюлята са твърди и стипчиви, а освен това са покрити с мъх. Ето защо не се харесв...