Продукти: (за 4 порции)
• 300 г телешко месо
• 2 моркова
• 1 магданозен корен
• 1 парче целина
• 150 г фиде
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме зеленчуците и ги нарязваме на ситно. Нарязваме месото на хапки и го варим в 1 л подсолена вода. Щом поомекне, прибавяме зеленчука и доваряваме супата.
Сваряваме фидето в подсолена вода, прибавяме го към супата и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Панкреатитът не е леко заболяване и трудно се лекува. То представлява възпаление на панкреаса, при което ензимите се активират и го увреждат. Проблем също е, че леките форми на панкреатита трудно се ...
Макар и доста калорични, вкусните плодове съдържат купища полезни витамини и минерали. Освен това придават чудесен вкус и на десертите, и на пикантните сосове. Съществуват над 1500 сорта, като цветът ...
Бананът (Musa paradisiaca) е много разпространен южен плод из тропическите страни в Югоизточна Азия, Бирма, Индия, Шри Ланка, Латинска Америка, Канарските острови и др. Колко стара е културната форма ...
1. Всеки ден изпивайте сока на два портокала. Витамин С неутрализира успешно свободните радикали, които разрушават имунната ни защита и стават причина за развитието на някои видове рак. И тъй ...