Продукти: (за 4 порции)
• 300 г телешко месо
• 2 моркова
• 1 магданозен корен
• 1 парче целина
• 150 г фиде
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме зеленчуците и ги нарязваме на ситно. Нарязваме месото на хапки и го варим в 1 л подсолена вода. Щом поомекне, прибавяме зеленчука и доваряваме супата.
Сваряваме фидето в подсолена вода, прибавяме го към супата и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Нашите родители, самите ние, а по всяка вероятност и децата ни ще прекарат своя живот под знака на най-различни заблуди и митове, свързани с това, което всеки ден слагаме на масата си. Прясното мляко ...
Една от най-интересните и ефикасни диети, които избавят организма от натрупаните в него вредни вещества и отрови, е на индианците от племето сенека. Тя се прави само 4 дни: През първия ден е разреше...
Витамин А може да бъде токсичен, ако превишава 100 000 МЕ (международни единици) на ден, като този прием е продължил няколко месеца. Първите симптоми са повдигане, главоболие и мъгла пред очите. ...
Учените смятат, че бадемите имат забележително свойство, а именно да понижават лошия холестерол. Наред с още някои ограничения в храненето, той може съществено да подобри ситуацията с холестерола. В...