Диетични рецепти » Рибено филе с мащерка

 Рибено филе с мащерка

Продукти: (за 4 порции)

• 4 рибени филета
• 2 с.л. олио
• сокът от половин лимон
• мащерка, сол

Начин на приготвяне:

Поръсваме рибените порции с лимоновия сок и стритата мащерка, посоляваме, поливаме с олиото и ги оставяме за 30 мин в хладилник.

След това печем рибите на скарата или ги увиваме в алуминиево фолио и изпичаме във фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Всяка болест има билка в различен цвят

Жълто и оранжево - за стомаха Всички билки с жълти или оранжеви цветове са подходящи при заболявания на органи, които се асоциират с жълтия или оранжевия цвят. Те лекуват болести на черния дроб, ...

Лечебната сила на меда

Ценен и предпочитан от всички, медът притежава куп неповторими качества. Затова още в древността хората са го познавали и използвали не само като храна, но и като средство за разкрасяване и лекарство....

Диета при пясък и камъни в бъбреците

Диетата е основен лечебен фактор при пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур. Лечебното хранене означава консумация на определени храни, приемане на повече течности и витамини, намалена сол, огран...

Менюто на Адам

Дори през ученическите си години да сте били съвсем наясно с таблицата на Менделеев, сега едва ли сте в състояние да изброите всички полезни за тонуса, либидото и добрата ви форма микроелементи и амин...

Начало