Диетични рецепти » Рибено филе с мащерка

 Рибено филе с мащерка

Продукти: (за 4 порции)

• 4 рибени филета
• 2 с.л. олио
• сокът от половин лимон
• мащерка, сол

Начин на приготвяне:

Поръсваме рибените порции с лимоновия сок и стритата мащерка, посоляваме, поливаме с олиото и ги оставяме за 30 мин в хладилник.

След това печем рибите на скарата или ги увиваме в алуминиево фолио и изпичаме във фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Джинджифилът пази от рак на дебелото черво

Джиндифилът редуцира риска от рак на дебелото черво, тъй като потиска възпалителните процеси в червата, става ясно от ново научно проучване. Изследванията досега многократно показват, че овладяването ...

Отслабваме ли правилно?

Ако искате да спазвате диета, започнете с въпроси към самата себе си. Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да се убедите в необходимостта от диета и да изберете своя индивидуална програма за нама...

Най-лесният начин да се вталим

Толкова сме заети, че или не хапваме нищо през целия ден, или постоянно дъвчем нещичко, самозаблуждавайки се, че не приемаме кой знае колко калории. Последствията? Виждаме ги върху фигурата си. Има об...

За ползата от рибата

Богата на протеини, рибата се радва на любовта на диетолозите, защото е нискокалорична храна. Всеки вид обаче има и своите специфични особености. Златоперка Поддържа паметта 100 г съдърж...

Начало