Кулинарни рецепти » Коктейл със зрял фасул

 Коктейл със зрял фасул

Продукти:

• 1 ч.ч. зрял фасул
• 1 ч.ч. майонеза
• 10-12 маслини
• 2-3 морковчета от туршия
• 2-3 кисели краставички
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Накисваме фасула в студена вода. След това го сваряваме в подсолена вода, отцеждаме го и го намачкваме. Прибавяме майонезата и разбъркваме.

Разпределяме сместа в широки стъклени чаши и украсяваме с маслините и с кръгчета от морковите и краставичките. Поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Саздърма

Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...

Динени мъфини

Продукти: (за 12 броя) • 3 ч.ч. брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка сол • 1/4 ч.л. канела • 6 с.л. масло • 2/3 ч.ч. захар • 2 яйца • 1/2 ч.ч. прясно мля...

Мед от глухарчета

Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...

Начало