Продукти:
• 1 опаковка майонеза
• 2 с.л. кисело мляко
• 1 топло пушена риба
• 1 глава лук
• 2 ябълки
• 1 с.л. лимонов сок
• черен пипер
Начин на приготвяне:
Обелваме ябълките и ги нарязваме на ситно.
Отстраняваме кожата и костите на рибата и също я нарязваме на ситно. Смесваме ябълките и рибата със ситно нарязания лук.
Разбиваме майонезата с киселото мляко, лимоновия сок и черен пипер на вкус. Заливаме останалите продукти с тази смес, разбъркваме и разпределяме коктейла в широки стъклени чаши.
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...
Продукти: • 10 кг червени чушки • 2 кг моркови • 1 голяма бяла зелка • 1-2 глави чесън • 1 л оцет • 1 ч.ч. олио • 500 г захар • 500 г сол • листа от целина • магданоз • черен...
Продукти: • 500 мл прясно мляко • 100 г захар • кората на 1 лимон • 40 г брашно • 4 яйца • 2 с.л. захар за поръсване Начин на приготвяне: Сваряваме млякото заедно със захарта...