Продукти:
• 2-3 франзели
• 40 г краве масло
• 1 сардела
За плънката:
• 3 сварени яйца
• 150 г сварен език
• 150 г шунка
• 150 г телешко печено
• 10 фастъка
• 50 г сланина
• 1-2 кисели краставички
• 150 г краве масло
• сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Разрязваме франзелите напречно на половина и издълбаваме меката част. Отвътре ги намазваме с масло, което сме смесили с пасираната риба.
Правим плънката, като към разбитото на пяна масло прибавяме всички продукти, нарязани на ситно и подправките.
Пълним хлебчетата, увиваме ги в чист тензух и ги държим в хладилник, в камерата. При сервиране ги режем на филийки.
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...