Продукти:
• 10 филийки хляб
• 1 малка консерва чернодробен пастет (около 220 г)
• 100 г шунка
• 1 зелена пиперка
• 1 твърдо сварено яйце
• магданоз
Начин на приготвяне:
Отрязваме тънки филийки хляб, които намазваме с чернодробния пастет. Отгоре поръсваме настърганите яйца, а върху тях разпределяме ситно нарязаната шунка. Украсяваме с пръстенчета от пиперката и с магданозени листенца.
Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...
Продукти: • 1 ч.ч черни маслини • 1 кисело мляко • 1/3 ч.ч олио • 2 ч.ч брашно • 3 яйца • 1 бакпулвер • 1 щипка сода за хляб • масло за намазване на тавичката • сусам за поръсване ...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...