Продукти:
• 4 филийки ръжен или черен (типов) хляб
• 1 скилидка счукан чесън
• 1 печен и обелен патладжан
• 2 с.л. зехтин
• 1/3 ч.ч. натрошено сирене
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Намазваме чесъна върху препечените филийки хляб и ги редим в чиния. Разбиваме патладжана със зехтин, черен пипер и сол.
Мажем върху всяка филийка и отгоре слагаме сиренето.
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...