02.12.2020 година
1564339898.swf
Д
есерти » Кремове и мусове
  1829  |   0  
Шоколадова пяна
Продукти:

• 150 г шоколад
• 2 с.л. вода
• 5 яйца
• 180 г пудра захар
• 50 г бренди

Начин на приготвяне:

Разтопяваме шоколада на водна баня. Прибавяме захарта, водата и разбъркваме, докато се разтопи захарта.

Отделяме жълтъците и постепенно ги прибавяме към сместа, като разбъркваме на водна баня, докато се сгъсти. Прибавяме брендито.

Постепенно прибавяме разбитите на твърд сняг белтъци, разделяме шоколадовата пяна в 4-6 чаши и ги държим 2 часа в хладилник.

27.04.2010 г. / recepty.bg

Въведете дума

Изберете рубрика
 
Приятели на Рецепти
 
 
Всички права запазени
РЕЦЕПТИ.БГ 2010 -2020