В броя: Ловджийски суджук, Пържоли по шопски, Манастирски сармички, Кисело зеле на фурна, Задушени пържоли с бира, Пилешки крилца в мед, Зелеви сарми с орехи, Руло от бекон със свински език, Кошнички от спагети, Дряновска боб чорба, Мусака с кисело зеле, Чеснови пържоли на скара, Зелник, Пълнени печени картофи, Бигус, Джолан с кисело зеле, Джулбастия, Черкезка супа, Бобена бурания, Яхния от свинско месо с кисело зеле, Пръжки с кисело зеле, Бишкотена торта с кайсии от компот, Сладкиш с карамел, Руло с праскови, Торта с компот и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Зелеви сарми със зрял фасул Прoдукти: 1 средно голяма кисела зелка, 2-3 глави лук, 1 к.ч. ориз, 1 ч.ч. сварен зрял фасул, 2-3 с.л. олио, 1 ч.ч. зелев сок, черен и червен пипер. Нaчин на приготв...
Виното от касис е много полезно с ценните си съставки и приятния си аромат. Не се приготвя трудно. Касисът се отличава от червеното и бяло френско грозде с по-голямото захарно съдържание и по-силен ар...
Коледничето или още коледен кактус (Schlumbergera truncatus, синоним Zygocactus truncatus) също се подготвя за цъфтеж от октомври. Напомняме, че за разлика от други представители на семейството, колед...
През ХV век испанските конквистадори стъпват на този неголям участък земя. Само за няколко десетилетия нашествениците отсекли хиляди дръвчета и практически унищожили местното население. Главен виновни...