Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 2. Излиза на 18 януари (петък)

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 2. Излиза на 18 януари (петък)

В броя: Ловджийски суджук, Пържоли по шопски, Манастирски сармички, Кисело зеле на фурна, Задушени пържоли с бира, Пилешки крилца в мед, Зелеви сарми с орехи, Руло от бекон със свински език, Кошнички от спагети, Дряновска боб чорба, Мусака с кисело зеле, Чеснови пържоли на скара, Зелник, Пълнени печени картофи, Бигус, Джолан с кисело зеле, Джулбастия, Черкезка супа, Бобена бурания, Яхния от свинско месо с кисело зеле, Пръжки с кисело зеле, Бишкотена торта с кайсии от компот, Сладкиш с карамел, Руло с праскови, Торта с компот и още 90 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Край на сезонния косопад

През есента, казват дерматолозите, освен листата от дърветата пада и косата. Сериозно ли е положението, можем да преценим сами и след това да вземем съответните мерки. Няма място за паника С...

Градините в град Сузу

Разположени в живописния китайски град Сузу, прекрасните древни градини са удивително съчетание на природа, изкуство и интелект. Сузу е известен в наши дни като „Венеция на Изтока” заради своето живоп...

Печива с месо

Баница със свинско месо Прoдукти: 1 кг брашно, 1 с.л. оцет, 1 с.л. олио, 1 кг тлъсто свинско месо, 8 яйца, 1-2 с.л. мас, черен пипер, сол на вкус. Нaчин на приготвяне: Пресяваме брашното с 1 не...

Паркът Гюел и фантазиите на Гауди

Паркът Гюел е емблематично място, в което фантазия и реалност си дават среща и оформят една нова естетика, изпълнена със символизъм и отворена към по-тясна връзка с природата. Вдъхновен от идеята за с...

Начало