В броя: Мандражийски тутманик, Писюр кюфте, Мусака по гръцки, Задушена риба с вино и гъби, Кюфтета яхния, Пълнени чушки по шуменски, Бърза манджа с кайма, Кавърма с туршия, Лангиди, Брашнена халва, Пилешка каша по троянски, Гръцки сарми, Зеленчукова капама, Гъбена каша с бяло вино, Каша със спанак, Каша от коприва, Млечна каша със сирене, Каша със зелен лук, Брашняна каша с чесън, Супа-гулаш от кайма с ориз, Леща яхния с целина, Гювеч с ориз и лукчета, Сладкиш със сушени плодове, Трайни домашни бисквити, Гръцка баклава, Ореховки с шоколадова глазура и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
Почистваме от загнилите места различни сортове ябълки и ги настъргваме на едро ренде или ги нарязваме много ситно. Заливаме ги с вряла вода, така че да ги покрие и оставяме да ферментират няколко дни....
Пай с джанки Прoдукти: 5 яйца, 1 1/2 ч.ч. захар, 2 1/2 ч.ч. брашно, 1 ч.ч. гореща вода, 2 пакетчета краве масло, 1 с.л. бакпулвер, 2 ванилии или настъргана кора от 1 лимон, 700 г джанки, изчистен...
Версайската леха се отличава по това, че през нея цветята цъфтят през цялото лято и при това не се нуждаят от отглеждането на разсад. Като правило, версайската леха има кръгла форма и в средата й има ...
То е първото нещо, което външните хора виждат в един дом, затова ненапразно го наричат „визитната картичка" на стопаните. Помислете дали сте отделили достатъчно внимание на това помещение - не са...