Още рецепти » Вестник за градината, брой 19

 Вестник за градината, брой 19
Излиза на 10 май (сряда)


В броя:
• Жилковата некроза може да съсипе доматите
• Краставиците излизат навън
• Чрез филизене се регулира силата на лозата
• Майски грижи за доматите
• Как да различим маната от оидиума
• Побързайте да засадите патладжана
• Защитете картофите от телените червеи
• Под младите ябълки поддържайте черна угар
• Основни правила за създаване на жив плет
• Мулчиране с течен тор
• Черните петна по розата се лекуват лесно
• Подхранване на ягодоплодните култури
• Ружата се засява през май
• Ако почвата е бедна, засадете жълтуга
• Време е да изнесете лобелията навън
• Изберете влажно място за блатното кокиче

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Как се прави баклава

Домашна баклава Прoдукти: 0.5 кг фини кори за баница, 0.5 кг орехови ядки, около 400 г. масло, 1 ч.ч. захар, канела; зa сиропа: 4 ч.ч. захар, 2.5 ч.ч. вода, 1/2 ч.ч. мед, лимонова кора, канела,...

Консервиране на люти чушлета

Хрупкави люти чушки Прoдукти: 2 кг люти чушки /най-добре “бяла шипка”/, 10 с.л. сол, 10 с.л. захар, 1 бутилка оцет /6%/. Нaчин на приготвяне: Подрязваме дръжките на чушките, наизбождаме ги с и...

10 тайни от магията на фън-шуй

Замисляли ли сте се кое е най-важното в дома? Уют и красота? Съчетанието на цветове и предмети? Комфорт и ергономика? Това, разбира се, е много ценно. Но може би най-ценното е хармонията. Между всички...

От какво зависи изборът на овошки

Повечето овощни видове се отглеждат на едно място в продължение на десетки години, а орехът и кестенът - 200 - 300 години. За да се развиват добре, да бъдат по-дълголетни и да дават достатъчно и качес...

Начало